Harlekijn Kamerorkest

In maart 2013 werd door Herman van Veen het Harlekijn Kamerorkest opgericht. Een greep uit de verschillende projecten:

Gabrielle
Een compositie van Herman van Veen voor strijkers, klarinet en fluit.
Deze compositie werd speciaal door Herman van Veen geschreven voor bij de onthulling van het monument “Een stille schreeuw”, op 6 mei 2018 op het Herman van Veen Arts Center, de Paltz.


Alfred J. Kwak en de Sneeuwvlok – boek, cd, concerten
Een nieuw symfonisch sprookje; verteld, gezongen, geschreven en gecomponeerd door Herman van Veen. Met tekeningen van Gijs van der Lelij. Muziek door het Harlekijn Kamerorkest. Het boek en de cd verschenen in 2016.

Najaar 2017 start de Nederlandse tour van ‘Alfred J Kwak en de Sneeuwvlok’ met het Harlekijn Kamerorkest, de Harlekijn dansers en de vertellers Mark Haayema en Sterre Konijn. Kijk voor meer informatie over de concertdata in mijn agenda.

Klik hier voor de trailer.


De Zeven Brieven
Samen met Herman van Veen en gitariste Edith Leerkens gaf het Harlekijn Kamerorkest vorm aan de muzikale voorstelling ‘de zeven brieven’ . Deze intieme voorstelling
werd uiteindelijk meerdere malen op artistiek landgoed De Paltz uitgevoerd.

Harlekijn Kamerorkest

Concert Hippique
Een ander project van het Harlekijn Kamerorkest was ‘Concert Hippique’. Een evenement waarin met een combinatie van de beste ruiters/amazones (waaronder Anky van Grunsven en Jean-François Pignon) met hun paarden en live muziek een onvergetelijke show werd neergezet. Dit spektakel vond plaats op 1 november 2013 op landgoed Culitsrode.

Concert Hippique